JAPONSKÁ 3 ROKY FERMENTOVANÁ PROBIOTIKA

JAPONSKÁ 3 ROKY FERMENTOVANÁ PROBIOTIKA

Prémiová probiotika japonské výroby Dr. OHHIRA ®

OMX probiotika Dr. OHHIRA obsadily 1. místo v celosvětovém testu "Don’t Waste Your Money on Mediocre Probiotics" (Neutrácejte peníze za průměrná probiotika), od lékařky Dr. Nan Kathryn Fuchs, která dělá recenze různých doplňků stravy.                                                                                               

V něm uvedla seznam, dle jejího názoru deseti nejlepších probiotik z celého světa. Autorka srovnávala probiotika v této top světové desítce a zmínila, že probiotika na prvních 2 místech, jsou na zcela jiné úrovni, než všechny ostatní v seznamu nejlepších a nedají se s těmi ostatními vlastně vůbec srovnat.

Střevní mikroflóra je ovlivňována mnoha faktory jako jsou stravovací návyky, životní prostředí, stres, hormonální vlivy, užívání léků (antibiotika, antikoncepce, hormonální léčiva). Vzhledem k tomu, že imunitní systém je ovlivněn stavem bakteriálního osídlení zažívacího traktu, je velmi důležité udržovat střevní mikroflóru v rovnováze.

 JAPONSKÁ 3 ROKY FERMENTOVANÁ PROBIOTIKA – PROBIOTIKA OMX

Pokud hledáte nejlepší probiotika pro zdravou střevní mikroflóru, po užívání antibiotik, nebo pro optimální funkci vašeho imunitního systému, jsou OMX probiotika jsou tou správnou volbou. OMX probiotika jsou probiotickým přípravkem s obsahem vlastních prebiotik (podporujících účinnost probiotik a růst prospěšných střevních bakterií). Tato probiotika vznikají tříletou fermentací směsi vybraných rostlin a bakterií mléčného kvašení. Výsledkem je maximálně účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez jakékoli ztráty účinnosti.

 PROBIOTIKA, NEBO VÍC NEŽ JEN PROBIOTIKA?

Ano, název produktu zní OMX probiotika, ale  je třeba zdůraznit, že OMX nejsou pouhými probiotiky. V jedné kapsli jsou totiž obsaženy probiotika, prebiotika a díky tříleté fermentaci také řada dalších cenných, tělu a střevnímu mikrobiomu prospěšných složek jako třeba  oligosacharidy (podpora růstu prospěšných střevních bakterií), polyfenoly, vláknina(regulace trávení tuků a sacharidů + podpora růstu prospěšných střevních bakterií) a enzymy (trávení potravy).

 

PROČ ZVOLIT PRÁVĚ OMX PROBIOTIKA ?

Protože je máme osobně otestované a ručíme za jejich efektivnost a účinnost.

Jsou vyrobeny dlouhým fermentačním procesem, který využívá 12 druhů bakterií mléčného kvašení.

V kapsli jsou obsaženy zároveň i prebiotika podporující rozmnožení probiotických bakterií – většina probiotických přípravků přitom obsahuje pouze probiotika. OMX obsahují obě složky – jak probiotické bakterie tak prebiotika podpurující jejich přežití v zažívacím traktu.

Prebiotika také vyživují prospěšné bakterie, které jsou již ve střevech obsaženy.

Obsahuje unikátní patentovaný bakteriální kmen TH 10 (Dr. Ohhira vyvinul svůj vlastní patentovaný bakteriální kmen, který je zhruba 6x silnější než jakýkoli doposud známý kmen prospěšných bakterií)

Jedná se o živé bakterie (žádné z bakterií nejsou lyofilizované)

Zesílená účinnost je způsobena tříletou fermentací v procesu výroby probiotik umožní přežití pouze nejsilnějších bakterií.

Není třeba uchovávat v ledničce – Fermentace za běžných teplot má za výsledek tříletou dobu trvanlivosti při pokojové teplotě.

Probiotika jsou dobře snášena i lidmi s nejcitlivějšími trávicím ústrojím (lidé se střevními záněty, syndromem dráždivého střeva, nebo bakteriálním přerůstáním). Fermentace mění použité ingredience (vybrané druhy řas, hub, ovoce, zeleniny) do zcela jiné, snáze tolerovatelné formy, přičemž při fermentaci je použit pouze rostlinný materiál – tedy žádné mléko nebo mléčné výrobky.

 

 https://youtu.be/WM9J_lYqarA

JAPONSKÉ UMĚNÍ TŘÍLETÉ FERMENTACE

OMX probiotika jsou vyráběna pomocí přírodní fermentační metody, která využívá sezónních rostlinných přísad. Výroba trvá tři roky, během kterých se působením bakterií mléčného kvašení a změn teplot dle ročních obdobích střídá proces fermentace a zrání. Jsou používány lokální rostliny a jednotlivé rostlinné přísady jsou přidávány do fermentačních sudů v pořadí odpovídajícím jejich dozrávání v jednotlivých ročních obdobích. Samotná fermentace začíná přidáním bakterií mléčného kvašení. Opakováním tohoto procesu bakterie mléčného kvašení znovu a znovu fermentují použité přísady a zároveň akumulují velké množství živin jako například aminokyseliny, peptidy, vitamíny, minerály, organické kyseliny, vlákninu, olygosacharidy, polyfenoly a flavanoidy. Po třech letech fermentace a zrání je probiotická pasta doručena do největší japonské farmaceutické společnosti FUJI CAPSULE ke kapsulaci. Obal kapsle je tvořen želatinou a chrání prospěšné bakterie před žaludeční kyselinou.

 

KONTROLA KVALITY

OMX probiotika jsou vyráběna podle nejvyšších standardů správné výrobní praxe – Každá výrobní šarže finálního produktu je testována nezávislou organizací. Kvalita produktu je vyhodnocena podle množství prospěšných bakterií a nutriční analýzy, která zkoumá množství aminokyselin, vitamínu, minerálu a organických kyselin. Bezpečnost výrobku je zajištěna testy na obsah zbytkových pesticidů a těžkých kovů.

 

RUČNÍ VÝROBA

I když  je v Japonsku technologická úroveň velmi vysoká, jsou ruční práce důležitou součástí výroby OMX probiotik.

 UNIKÁTNÍ FORMA PROBIOTICKÉHO PŘÍPRAVKU

OMX probiotika se od běžných probiotik liší také svou formou. Každá kapsle obsahuje 580 mg fermentovaného rostlinného extraktu.


Na základě nařízení EU č. 432/2012 nesmíme u produktů uvádět žádná zdravotní tvrzení, která by odkazovala na jejich léčivé účinky. Původní informativní texty jsme přizpůsobili platné legislativě. U produktů tedy mnoho informací nenajdete. Informace o jednotlivých produktech hledejte ve veřejně dostupných zdrojích.

 Doplněk stravy

Původní recept obsahující 12 kmenu živých probiotických kultur
Balení – 30 kapslí
Netto – 17,4g (1 kaplse x 580mg)

Živé bakteriální kultury:

  • Bifidobacterium breve ss. Breve – 1×109 CFU
  • Bifidobacterium infantis ss. Infantis – 1×109 CFU
  • Bifidobacterium longum – 1×1010 CFU
  • Enterococcus faecalis TH10 – 1×10CFU
  • Lactobacillus acidophilus – 1×1011 CFU
  • Lactobacillus brevis – 1×10CFU
  • Lactobacillus bulgaricus – 1×10CFU
  • Lactobacillus casei ss. Casei – 1×10CFU
  • Lactobacillus fermentum – 1×10CFU
  • Lactobacillus helveticus ss. – 1×10CFU
  • Lactobacillus plantarum – 1×10CFU
  • Streptococcus thermophilus – 1×1011 CFU

Složení:

  • Cukry (melasa/oligosacharidy) – 121,8mg
  • švestka domácí (Prunus domestica) – 48mg
  • Pelyněk japonského druhu Artemisia Princeps – 16mg
  • Kustovnice čínská (Lycium chinese) – 6 mg
  • Shiitake (Lentinula edodes) – 5 mg
  • Hořčice zelená/Komatsuna (Brassica rapa var. Perviridis) – 3 mg
  • Fík (Ficus carica L.) – 3 mg
  • Brusnice borůvka (Vaccinium spp.) – 2 mg
  • Voskovník (Myrica rubra) – 2 mg
  • Yuzu (Citrus junos SIEB. ex Tanaka) – 2 mg
  • Agaricus (Agaricus blazei) – 2 mg
  • Maitake (Grifola frondosa) – 2 mg
  • Hiziki (Hizikia fusiforme) – 2 mg
  • Wakame (Undaria pinnatifida) – 2 mg
  • Konbu (Laminaria japonica) – 2 mg

 

Dávkování: 1-2 tobolky denně (zapít vodou)

Nepřekračujte doporučenou denní dávku

Upozornění: 

  • Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék.
  • Neslouží jako náhrada pestré stravy.
  • Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
  • Obsahuje cukry
 

Počet skladem: 10

Cena: 850

Cena bez DPH: 739 Kč
Cena s DPH: 850 Kč

Recenze (0)

U tohoto zboží ještě nebyly vloženy žádné příspěvky.


Nový příspěvek

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a čtyři 

zboží v e-shopu: 47 e-shop systém banan.cz

SVÉ ZDRAVÍ.CZ



 

PROVOZOVATEL:

SWISS ARMATUREN s.r.o.                              

Stavební 29/15

602 00 Brno

DIČ: CZ47904593

KONTAKTY:                

737 241 900

E-SHOP:

www.svezdravi.cz